Cierpliwy ten co przeżywa życie w cieniu...

Marek Kielgrzymski

Cierpliwy ten co przeżywa życie w cieniu

Wychodząc poza siebie wchodzi do siebie

Bacząc by być nikim

Wszystkim się objawia

Cichy oddycha i w ciszy nie krzyczy

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim