Czym jestem...

Marek Kielgrzymski

Czym jestem

W sobie i na zewnątrz siebie

Czym będę tam

W świetlni w nurcie nurtów

Nie wiem i na tym buduję

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim