Czyste lustro nie zatrzymuje kurzu...

Marek Kielgrzymski

Czyste lustro nie zatrzymuje kurzu

Umysł jak igła sosnowa na powierzchni stawu

Nie zmienia się nic mimo iż woda płynie

Czym jest tafla która odbija oblicze Tego

Który nie ma oblicza

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim