U podstawy lustra leży to co nie przemija...

Marek Kielgrzymski

U podstawy lustra leży to co nie przemija

Światło odbite pozostaje dobre

Wieczność jest niezmiennością

Zmienność pozostaje wieczna

Kim jesteś Ty ukryty w lustrze

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim