guz

Marek Kielgrzymski

ginę

kiedy ryba

dopala się w morzu

jasna krew ogniska

temat na stukonny wiersz

 

sękiem ugięte powietrze

tli się okamgniennie

 

poluj na mnie Grzęchole!

         uchwyć mnie w spojrzeniu

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim