Kochać Cię to przywilej...

Marek Kielgrzymski

                                            T.

Kochać Cię to przywilej

samotnego poety - komety

 

Asteroidy sfery obroty serc

(spojrzenia spod grzywki)

dłonie, które mówią

dotyk najświętszy

 

Piasek dnia kolorowy

przeplecenia lśnienne

chwile dla nas

na wyłączność

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim