Kochać Cię to przywilej...

Marek Kielgrzymski

                                            T.

Kochać Cię to przywilej

samotnego poety - komety

 

Asteroidy sfery obroty serc

(spojrzenia spod grzywki)

dłonie, które mówią

dotyk najświętszy

 

Piasek dnia kolorowy

przeplecenia lśnienne

chwile dla nas

na wyłączność

 

Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim