laptop rumiany

Marek Kielgrzymski

                                 

jest we mnie klisza

spłowiałego kraju

lampy ulicy Gomornej

 

nikt ulicą nie idzie

żurawie dzieci liczą

 

mężczyzna, który dotyka Cię o świcie

         jest powiernikiem blasku

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim