Moja miłość jak kropla
piosenka ukryta
blaskiem Twoich oczu
zarysem bioder
Ukołysany słowami
które mówią o szczęściu
z ust Ci sczytuję przyszłość
Mówisz: będziemy
mówię: Będziemy
I drzewa grają stulistnie
gniady zmierzch galopuje
gubimy i odnajdujemy dłonie