plankton

Marek Kielgrzymski

tarcze wzgórz

gest, który uwalnia powietrze

wiara w rączy pomór baśni

 

kołatanie blach

zapach światła

  (nic nie pamiętam)

          ...

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim