Przestałem podobać się Panu...

Marek Kielgrzymski

Przestałem podobać się Panu
bez uśmiechu
bez wiary
stryczek światła
zakładam zranionemu echu

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim