Sylwester 2010

Marek Kielgrzymski

                                                        Maxowi         

ludzie, których spotykam

ludzie, których znałem

dłoń rozchyla powietrze

w powietrzu fajerwerk zimy

pogryzła mnie suka samotność

mówi przyjaciel –

         a tak byliśmy oswojeni

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim