T.
Ktoś wszedł i zobaczył
ten mój wiersz dla Ciebie
drogi komunikat do Twojego serca
sygnał pogotowia przełamał południe
godziny stęknęły bólem realności
Wypogodzi się niebo
czoło mi wygładzi
Twój dotyk najczulszy
Twoja miłość do mnie
tylko teraz zgodnie
z rytmem Akademii
znajdę w sobie dobroć
i przychylność świata