Akces

Marek Kielgrzymski

mam wiele do dodania

błądzę

śnieg skrzącą bryłą

zognia przestwór

brodzę

w świecie obcych pni

światło

opasuje mnie ciasno

rosnę karleję

wsiąkam

w szklane łany pozorów

baletnice lęku grzechoczą koralikami

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim