erotyk egzystencjalny

Marek Kielgrzymski

Przebiegam w sobie

spalone pejzaże

kręgi formy elipsy

 

pełny spełniony wolny

odwracam się od twarzy

której nie rozpoznaję

 

moment gry zbliżeń

ocala od siebie

na mgnienie

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim