podróże pierwiosnki

Marek Kielgrzymski

ból który umiera

rodzi świat na nowo

nadzieja

gaśnie miękko tlejąco

na pozór ja

iskrzące ślepia

miast

inkaust Bałtyku

peryferie

świtu

 

Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim