podróże pierwiosnki

Marek Kielgrzymski

ból który umiera

rodzi świat na nowo

nadzieja

gaśnie miękko tlejąco

na pozór ja

iskrzące ślepia

miast

inkaust Bałtyku

peryferie

świtu

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim