rozterka 1

Marek Kielgrzymski

nie uporządkuję

                tych spraw

brama domyka się

 

onegdaj bryłą

przywaliłem siebie

 

w ogrodzie czterech ścian

nocami słucham radia

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim