Afirmacja 3

Marek Kielgrzymski

przyjdzie taki czas

że zrozumiem o co chodzi

w kołataniu serca.

pojmę, że każdy oddech,

plątanina godzin

jest godzien spełnienia.

łyżeczka snu, rozłożystość sosny

mają swoje miejsca.

droga kończąca się u początku.

To wszystko zostało przewidziane

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim