przyjdzie taki czas
że zrozumiem o co chodzi
w kołataniu serca.
pojmę, że każdy oddech,
plątanina godzin
jest godzien spełnienia.
łyżeczka snu, rozłożystość sosny
mają swoje miejsca.
droga kończąca się u początku.
To wszystko zostało przewidziane