Afirmacja 4

Marek Kielgrzymski

Nikt, kto mówi

językiem dobra –

nie mówi na darmo.

Uniwersalne światło

duszy potrafi

uzdrowić nawet

najbardziej mroczną

istotę.

Jeśli zwrócisz się

do człowieka

z ciepłym sercem –

nie zostaniesz samotny.

Idź drogą dobrych

spojrzeń.

Idź traktem

serdecznych wzgórz;

niech dni otwierają się

dla ciebie

pąkami pachnących kwiatów.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=jJSjafz5Ymw&list=UUPXJcTYq4Pvn8ki-VGD0Mag&index=13&feature=plcp

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim