wyglądanie

Marek Kielgrzymski

nie szepczę twego imienia

nie szepczę niczego

pewnie i okamgniennie

wytrwale i słownie

toczę swe dzieje krągło

miast usłużnym kołem

wyglądam celu

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim