hologram

Malla

mięso

ziemniaki

kapusta czerwona

jajka

ser żółty

 

czy ty

człowieku przyszłości

znajdziesz kiedyś telefon

 

gdzieniegdzie

 

kocham

kiedy wracasz

zadzwoń później

 

a wciśnięte pomiędzy wszędzie listy

ale nie miłosne

tylko te zakupów

 

wszystkie moje słowa rozrzucone

na fale radiowe

dosięgną przyszłości

 

i ja

jak hologram

ukażę się tobie

 

mięso

ziemniaki

jajka

i kapusta

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 5 głosów
Malla
Malla
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim