mięso
ziemniaki
kapusta czerwona
jajka
ser żółty
czy ty
człowieku przyszłości
znajdziesz kiedyś telefon
gdzieniegdzie
kocham
kiedy wracasz
zadzwoń później
a wciśnięte pomiędzy wszędzie listy
ale nie miłosne
tylko te zakupów
wszystkie moje słowa rozrzucone
na fale radiowe
dosięgną przyszłości
i ja
jak hologram
ukażę się tobie
mięso
ziemniaki
jajka
i kapusta