Prośba (słowa)

Marek Kielgrzymski

czy mógłby Pan poprosić mnie o litość?

palczaste mgły zamleczyły widnokrąg

mchlista gąbka

nie chciałabym Pana urazić, Mistrzu

łzawość

ohydny Grymas Janiołka

styropian wyłazi z makiety światła

Coś Panią trawi, kochaniutka.

Zmitrężmy trochę czasu.

 

PROSIMY O WYŁĄCZENIE KOMPUTERÓW

I TELEFONÓW KOMÓRKOWYCH PRZY WEJŚCIU

DO EDENU

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim