Cień

Konrad Koper

Czy nosi purpurę, zwykły ubiór, czy szmaty,

rzuca cień.

Jego charakter zależy od pozycji.

Mroczny towarzysz sięga po…

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 15 grudnia 2018
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    Prank
    Hmm... SSSSSSUUUUUUPPPPPPEEEEERRRRRRRR!!!!!

    · Zgłoś · 5 lat