Symfonia ciszy

Patryk Robacha

 

powiewnie lekkie

letnie i ciepłe

zasłon bujanie 

falowanie

opadanie 

 

ktoś 

piłkę odbija 

                     monotonnie 

 

wody kapanie 

melodyjne

                    w wannie 

 

harmonijne 

ulatnianie

 

 

Patryk Robacha
Patryk Robacha
Wiersz · 17 grudnia 2018
anonim