na krańce losu

Yaro

na szańcach losu 
nad wbitą flagą biały orzeł 
w sercu wrząca krew

 

płynna stal

nie do zatrzymania
machina wojenna 

polski żołnierz


z losem we własnych rękach

niechaj strzeże się najeźdźca

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 17 grudnia 2018
anonim