Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Jan Topik
Pająki
Pająki
Jan Topik
Co noc płaczą
nad losem małych owadów
lepkimi strunami
Na zawsze schwytane
w siatkę swej rozpaczy
są z przekonania telegrafistami
nasłuchują wołania o pomoc
a potem biegną
na ratunek muchom
ile sił w kosmatych łapkach.
Lubię
Jan Topik
Wiersz · 17 grudnia 2018
Konrad Koper
Ciekawa myśl . Celowy brak logiki ?!
Lubię
·
Zgłoś
·
5 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści