O aniołach

Konrad Koper

Ilekroć patrzę na świat,

mam wrażenie, że :

ludzie ( nie tylko) nie posiadają skrzydeł,

ale i aniołowie nie mają nóg.

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 21 grudnia 2018
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    Prank
    Nawet nawet

    · Zgłoś · 5 lat temu