Zapalona świeca...

Marek Kielgrzymski

Zapalona świeca

gwiazda roznegliżowana

swobodą ocieka

przeskocz przez obręcz światła

garota nocy ściśnie ci gardziel

 

Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 22 grudnia 2018
anonim