Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
truskafka
* * *
* * *
truskafka
Panie
pozwól mi
tak jak kiedys
byc pieszczoną
przez delikatne
promienie slonca
otulaną
kiedy przyjdzie czas
chłodu
niech na moich skroniach
składa złote
pocałunki
i niech kocha
na wieki wieków
amen
Lubię
truskafka
Wiersz · 16 marca 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści