kawałki tortu pod powiekami
uwierają kiedy mówisz: świat to truchło
wariacje na temat prywatnych ewangelii
nie otwieram ust brnę w zachwyt
powiedzieć powiedzieć że to szwindel uczuć
handlujesz zdrajco miłością!
stręczycielu głów ptasich
prowokujesz wypadki drogowe
osiem katastrof lotniczych we mgle
wysłałeś ją by zabijała bogini zemsty
życzenia dobrych snów to fałsz
to uliczna huśtawka i podłość
idziesz w złą stronę przyjacielu.
w złą stronę