klawesyny - dłonie...

Marek Kielgrzymski

klawesyny - dłonie

chruścieją w mróz

gloria gloria gloria

bliźnim pod wiaduktem

kto przymarznie do trotuaru

tego ominie wigilijny prezent

 

Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 22 grudnia 2018
anonim