dotyk srebra

Marek Kielgrzymski

noc składa się z punktów ciebie

dotykasz stalówką lub też kieliszkiem ciał mroku

pościel robi się lepka jak na obscenicznym filmie knocie

w przedszkolu szeptów naprzeciw ktoś głośno wymawia francuskie słówka

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 22 grudnia 2018
anonim