Cisza…

Konrad Koper

jest pauzą :

na pięciolinii, między myślami i słowami…

 

Jej „ spotęgowane formy” to :

narkoza, brak przytomności, nirwana.

 

Cisza często leczy.

 

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 22 grudnia 2018
anonim