młodości czas przemija

Yaro

w ramionach
młodość kona

 

w głowie
kilka wspomnień
coś o mnie

coś o tobie

 

płynie czas

siwieją włosy

nasze miejsca
zatarł wiatr


pył wzruszeń 
nad fotografią
zapomniałaś o mnie
w sercu cię mam 


nikt nie odbierze mi twoich spojrzeń

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 22 grudnia 2018
anonim