Literatura

młodości czas przemija (wiersz)

Yaro

w ramionach
młodość kona

 

w głowie
kilka wspomnień
coś o mnie

coś o tobie

 

płynie czas

siwieją włosy

nasze miejsca
zatarł wiatr


pył wzruszeń 
nad fotografią
zapomniałaś o mnie
w sercu cię mam 


nikt nie odbierze mi twoich spojrzeń

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 22 grudnia 2018, 18:19
Urzeka prostotą- mało zakręcony…
Konrad Koper 22 grudnia 2018, 18:20
Zajrzyj do moich.
przysłano: 22 grudnia 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca