nie nawracać
nie namawiać
obcych planet
nie zasiedlać
chodzić patrzeć
czuć dotykać
nie prosić
nie błagać
żądać!
kochać!
nie zdradzać
zdrady wybaczać
nie osądzać
być sądzonym
być ulotnym
być obecnym
być myślą
nie być ciałem
ludzi ratować
bogów mordować