Zdrowaś Maryjo (3)

Ela Kwiecińska

Zdrowaś Maryjo

idąca do Ain Karim przez góry

Która niby w monstrancji

niesiesz Boga

w dziewiczym łonie

módl się za nami

 

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 23 grudnia 2018