przy stole

Jacek JacoM Michalski

małych smutków i wielkich radości

dnia dzisiejszego bez strachu o jutro

głodu dzielenia się chlebem

przyjaciół którzy są jak byli

i dachu nad głową co zawsze jest domem

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 2 głosy
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 25 grudnia 2018
anonim