Ziarenko

Konrad Koper

Świat gniótł, porywał i rzucał ziarenko.

 

Padło ono na serce, gdzie zakiełkuje.

Roślina wyda dorodny owoc.

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 2 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 27 grudnia 2018
anonim
  • Yaro
    świat gniótł
    wiatr porywał
    rzucał ziarenko

    padło na serce
    zakiełkowało

    roślina wydała
    dorodny owoc

    · Zgłoś · 5 lat temu
  • Yaro
    za tłusty

    · Zgłoś · 5 lat temu