(...)

Patryk Robacha

 

proszę pani 

może pani zechce

ze mną zagrać w berka

albo chowanego? 

 

ach! pani już liczy!

dobrze, to się chowam!

proszę nie podglądać 

fair play gramy przecież

 

pani mnie nie znajdzie 

tu za kłamstw zasłoną

w narożniku złudzeń 

w szafie rozczarowań  

 

ale droga pani

proszę nie podglądać 

fair play gramy przecież 

Patryk Robacha
Patryk Robacha
Wiersz · 27 grudnia 2018
anonim