Literatura

na te czasy (wiersz)

Yaro

muzyka polityka 
narkotyki dziwki alkohole 
wagary w trakcie pornografii
szkoła dom reklama praca 
zakupy końcówki promocje 
żydzi terroryści i złodzieje 

 

podali nam na tacy 
nie łykajcie to haczyk 

 

targowica zdrada brat na brata 

 

od wieków mordowani 
ruskie i faszyści
czystka rasy Ariów

 

aniołowie i bogowie
Słońce i Ziemia 

 

epoka serca powraca 

 

zniżeni do podłogi podnosimy się z kolan 
ród szlachetny nieskundlony uniżony
w prostych słowach Boże uchowaj
uchroń od śmierci nasze dzieci 

 

nie po to wylewali krew rodacy 
by nie poznać dane byłoby nam prawdy

 


niczego sobie 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 29 grudnia 2018, 21:45
"czystka rasy Ariów"
Konrad Koper 31 grudnia 2018, 10:51
Ma coś w sobie. Mithir to …
przysłano: 29 grudnia 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca