Literatura

Best friend (wiersz)

PRC

Nalej bracie jeszcze po jednym
Pieprzyć to wszystko w koło
Ty zawsze będziesz mi wierny
Ona tylko puka się w czoło

 

Nalej bracie wypijmy za to
Niech szlag trafi cały świat
Ona była tylko zwykłą szmatą
Tyś mój druh ostoja mój fart

 

Po prostu Jack
My best friend Jack ...
... Daniel's

 

PRC.


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 1 stycznia 2019 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca