jesteś

Grzesiek z nick-ąd

Świat rozwleczony na miliardy
maleńkich, świecących adresów IP,
pełen jest wszystkiego wielkiego:
myśli, cycków i zaniedbań...

Jest jeszcze poezja,
która nie wiedzieć czemu,
też chce być.

A przecież nie ma
tego małego, co by
na wielkie nie wyszło.

 

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 2 stycznia 2019
anonim