szukasz raju
jak
stoisz chodzisz biegniesz
jesteś
On przy tobie często bryka
jeszcze chce
dziś
choć ze mną
już - muzyka gra do tanga
jutro nie wiem
jak
zaśpiewa
pewnie winna będę ja
jak - zawsze
to - nie tak
nie taki - krok do przodu
trzeba
tyłem i daleko
zostaw bok