~ OSIEMKROĆ Z PO STOKROĆ… CZYIM
Czy'im darem tęcza cierpliwa
czy'im niecierpliwy wiatr
czy'im odwaga i strach
a czyim… rozkosz Yin z Yang
Czy'im słodycz marzeń tuberozy
czy'im magia ciszy i dźwięk
czy'im róż czerwień i biel
a czyim… łzy brzozy
⊰Ҝற$⊱………………………………………………Toruń ~ 4 stycznia '19