Grom :

Konrad Koper

Błyskawica podczas burzy,

„ głośny i jasny” początek,

olśnienie u filozofa,

wybuch gorącej miłości,

nagłe zderzenie w życiu,

eksplozja w dziejach ludzi,

przebłysk weny u artysty.

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 7 stycznia 2019
anonim