Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Konrad Koper
Zmiana statusu
Zmiana statusu
Konrad Koper
Gdy żebrak staje się bogaczem,
dowiaduje się o długach.
Lubię
Konrad Koper
Wiersz · 8 stycznia 2019
SłowiAnka
Krótko i rzeczowo, brawo.
Lubię
·
Zgłoś
·
5 lat
Jacek JacoM Michalski
bogacz staje się żebrakiem
a długi cień z nim zostaje :-)
Lubię
·
Zgłoś
·
5 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
a długi cień z nim zostaje :-)